Hi! Ik ben Shanna Hillebrand.

De wereld is één grote kleurplaat. Het is aan ons om deze kleurplaat zo aantrekkelijk mogelijk in te kleuren met mooie en bovenal effectieve (visuele) content. Ik geloof er in dat op deze manier de wereld niet alleen letterlijk mooier wordt, maar dat we als mensen ook meer betrokken zijn bij elkaar en wat ons bezig houdt. Klinkt gek? Eens kijken of je er na het lezen van het volgende nog zo over denkt:

  • We doen allemaal sneller zaken met mensen die er professioneel en verzorgd uitzien;
  • Websites scoren beter in Google als bijvoorbeeld een blog op social media veel likes, shares en reacties krijgt;
  • We zijn sneller geneigd om een website, blog of artikel te lezen met een passende en professionele, visuele uitstraling…

Zo kun jij als innovatieve en bewuste ondernemer meer impact hebben op de wereld. Dat allemaal door het inzetten van effectieve (visuele) content.

Mijn visie klinkt ineens niet meer zo gek, toch?!

Als beeldstrateeg is het mijn missie om je te helpen jouw impact op de wereld te vergroten door het slim én effectief inzetten van beeld. Want ook ík wil deze wereld graag mooier achterlaten dan hij nu (al) is. Door onder andere jouw impact en succes te vergroten, draag ik op mijn beurt weer mijn steentje hieraan bij.

Linda over Shanna:

error: Content is protected !!