Hi! Ik ben Linda Graanoogst.

Ik zie het als mijn ‘opgave’ om mijn schrijftalent in te zetten om de wereld beter achter te laten voor ‘mijn’ achterkleinkinderen en generaties daarna. Om mensen hoop en inspiratie te geven, om dingen ANDERS te doen, met liefde, oprechte aandacht & ratio. Om ideeën die hout snijden, een podium te geven. En met die mensen samen te werken die net als ik een ‘groen hart’ hebben. Mensen met compassie en een sterke wil, die weten en zien dat het anders kan. Mensen die naar andere mensen omkijken, ongeacht hun kleur, afkomst of status.

Als journalist interviewde ik jarenlang honderden ondernemers en pende duizenden verhalen op. Wat mij daarin drijft?
De tone of voice laten matchen met jouw compelling why. Woorden en beweegredenen intrigeren mij. Mijn nieuwsgierigheid helpt jouw verhaal te vinden. En daarmee vind jij jouw podium; kom jij bewust in beeld. En weten de journalist en jouw meest ideale klant jou straks te vinden.

Shanna over Linda:

error: Content is protected !!